ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН С РИСУВАНЕ В ГР. ПЕРНИК

Искате Вашето дете да има един различен и незабравим празник? Оставете организацията на нас и се подгответе за забавно арт парти с рисуване.

Цената е 250лв за до 8 деца. За всяко следващо дете се доплаща:
Между 8-12 деца – 18лв
Над 12 деца – 15лв

Тази цена включва:
🤗 Два часа празник в ателието ни, като предвиждаме около час – час и 15 минути за рисуването и след това време за духане на свещички, торта или каквото предпочитате
🎨 Всички необходими материали за рисуване
🎈 Малък натурален сок и балон за всяко дете
🪅 Украса на помещението с балони и надпис Happy Birthday
💌 Покани в електронен формат, които да изпратите на гостите на партито
🎁 Подарък за рожденика

‼️ Какво да донесете Вие:

🍰 Хапване, торта и други напитки носите Вие, каквото прецените. След края на рисуването ще ги сервираме на масите и децата ще могат да се почерпят. С цел спокойно протичане на рисуването родителите на децата могат да дойдат направо за почерпката (Ако има деца под 5г, родителите задължително присъстват и помагат на детето по време на рисуването).
🍽 Картонени/пластмасови чинийки, вилички, чашки, две покривки за маси
🎶 Ако искате специална музика, можете да ни донесете флашка

🖼 Ще Ви предложим каталог от детски картини, между които да изберете. Ако имате специфични изисквания за картината (определен герой или др.), ще направим всичко възможно да ги удовлетворим, стига да имаме поне две седмици да се подготвим преди партито.

Рожден ден с рисуване е чудесна идея за деца, които вече са големи за детски център. Изберете нещо оригинално за празника на Вашето дете! Гарантираме много детски усмивки!

ВАЖНО!!!
За запазване на дата за рожден ден изискваме капаро. 

Ако държите на конкретна дата и час, хубаво е да направите резервация до 20 число на предишния месец, защото тогава изготвяме календара ни със събития. Ако не държите на точен час, можете да запазите по всяко време, стига датата все още да е свободна.

ПОПИТАЙ ЗА СВОБОДНА ДАТА ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

7 + 14 =